Juustomunakas Tampula

2 munaa, 2 rkl vettä, sinileima emmentalia raastettuna 15 g, poutapäivää paistamiseen.

Hyppysellinen suolaa ja paprikajauhetta.

Sekoita munat, vesi ja mausteet ja paista pannulla kunnes seos on hyytynyt.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kn juusto on lähes sulanut, käännä puolikkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Vesi2.8g0kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima (Arla)1.4g5.3kcal0.4g0g0.4g0g
Poutapäivä voista ja rypsiöljystä0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g47kcal3.4g0g3.8g0g
Valittu annoskoko15g23kcal1.7g0g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna8g12kcal0.9g0g1g0g
Arvot/100g100g156kcal11.3g0g12.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316134