Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi6g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)0.3g2.7kcal0g0g0.3g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl8.2g28kcal1.2g5.3g0.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g62kcal2.4g10.6g1.2g1g
Valittu annoskoko15g31kcal1.2g5.3g0.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna8g16kcal0.6g2.7g0.3g0.3g
Arvot/100g100g207kcal8g35.3g4g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331108