Poro-kasvissosekeitto

Käristyslihat ruskistetaan pannulla ja haudutellaan tunnin verran niukassa nesteessä, vettä ja omaa savuporofondia.

Kasvit kuutioina + Viola isoon kattilaan, 45 min keittämisen jälkeen sauvalla sekaisin, lisätään lihat, kerma, maito ja maustetaan mustapippurilla, currykin sopii.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Kimmoa61
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha, paistettu 1.1g2.3kcal0.3g0g0.1g0g
Bataatti, kuorittu 1.2g1kcal0g0.2g0g0g
Nauris 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Chili, raaka, punainen (-), annos 100g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vesi5.2g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1g0.5kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g16kcal0.6g1.2g0.4g0g
Valittu annoskoko15g8kcal0.3g0.6g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna8g4kcal0.2g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g53kcal2g4g1.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373399