Kasvisgratiini

Keitä kasvikset ( 10min), heitä voidellulle vuoalle, heitä päälle silputtu sipuli ja tomaatti.

Kuumenna kattilassa kerma ja sekoita siihen koskenlaskija nokareina.

Kaada kasvisten päälle.

Lisää suolaa ja mustapippuria ja lopuksi kuorruta juustoraasteella.

Uuniin 40min 200 astetta.

Anna vetäytyä hetki pöydällä ja syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kattilii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keitetty, suolaa 2.7g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Parsakaali, keitetty, suolaa 1.4g0.5kcal0.1g0g0g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 2.1g0.5kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa, keitetty, suolaton 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2.7g2.3kcal0g0.1g0.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]1.4g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g25kcal1.4g0.8g1.4g0.2g
Valittu annoskoko15g13kcal0.7g0.4g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.4g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g83kcal4.6g2.6g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378758