Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni2.7g10kcal0.4g1.9g0.1g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk6.8g6.8kcal1.6g0g0g0g
Paprika keltainen 2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen2.7g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g40kcal4g4.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko15g20kcal2g2.1g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal1g1.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g135kcal13.3g14g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402217