Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g1.8g11kcal0.4g0.1g0.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.8g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)4.7g12kcal1.2g0.1g0.8g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli1.8g1.2kcal0.2g0.1g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g1.2g1.3kcal0.2g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g1.8g3.8kcal0.4g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g66kcal5.4g0.8g4.2g0g
Valittu annoskoko15g33kcal2.7g0.4g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna8g17kcal1.4g0.2g1.1g0g
Arvot/100g100g218kcal17.8g2.6g13.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104