Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu5.6g2.3kcal0g0.5g0g0.1g
Raparperi 3.8g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 0.9g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g4.7g18kcal0g4.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g44kcal0g10.6g0g0.4g
Valittu annoskoko15g22kcal0g5.3g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal0g2.7g0g0.1g
Arvot/100g100g146kcal0g35.3g0g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970