Kekin kukkakaali-nakki gratiini

Sekoita jäiset kukkakaalit ja pilkotut nakit vuokaan.

Valmista kattilassa gratiini: Sulata rasva, lisää jauhot, lisää pikkuhiljaa maito koko ajan sekoittaen.

Mausta valkopippurilla, suolalla ja halutessasi sipuli- ja valkosipulijauheella.

Lisää joukkoon aurajuusto ja anna sulaa.

Kaada valmis gratiini vuokaan.

Kypsennä uunin keskitasolla 225 asteessa noin 25min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit6.8g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Nakki, keskiarvo 1.6g3.8kcal0.2g0g0.3g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.4g2.2kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1.2kcal0g0.2g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.5g1.8kcal0.2g0.3g0g0g
Aurajuusto0.4g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g23kcal1.2g1.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko15g12kcal0.6g0.7g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.3g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g77kcal4g4.7g4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153140