KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Retiisi 1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g1.2g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 2.8g5.6kcal0.1g0g0.5g0.2g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g1.6g1.6kcal0.3g0g0g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g1.6g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g31kcal2g0.6g1.8g0.6g
Valittu annoskoko15g15kcal1g0.3g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g8kcal0.5g0.2g0.5g0.2g
Arvot/100g100g101kcal6.6g2g5.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235950