Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 5.5g1kcal0.1g0g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi3.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.4g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl4.4g3.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g3.2kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g19kcal0.6g1.2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko15g10kcal0.3g0.6g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.2g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g64kcal2g4g4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525