Eevaliin pannari

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Kaada puolet maidosta kuivien ainesten joukkoon ja ala vatkata, lisää maitoa vähitellen ja munat yksitellen, koko ajan vatkaten.

Lopuksi lisää öljy.

Anna taikina turvota hetki, sekoita se vielä kerran huolella ja kaada uunipellille joka on voideltu tai päällystetty leivinpaperilla.

Paista ensin noin 15 min 250 asteessa alatasolla, vähennä lämpö 200 asteeseen ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 9g5.8kcal0.3g0.4g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)1.8g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.8g7.2kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g54kcal1.6g5.8g2.6g0.2g
Valittu annoskoko15g27kcal0.8g2.9g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g14kcal0.4g1.5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g179kcal5.3g19.2g8.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304268