Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1.4g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g4.6g4.4kcal0g1g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g5.5g7.1kcal1.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g30kcal2.2g2.4g1g0g
Valittu annoskoko15g15kcal1.1g1.2g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna8g8kcal0.6g0.6g0.3g0g
Arvot/100g100g101kcal7.3g7.9g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451