Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 0.3g1.3kcal0g0g0.1g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g4.2g1.8kcal0g0.2g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g11g11kcal2.1g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g29kcal4.2g0.4g1g0g
Valittu annoskoko15g15kcal2.1g0.2g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal1.1g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g96kcal13.9g1.3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204184