Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 4.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 4.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g3.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste2g7kcal0.6g0g0.5g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g29kcal1.2g1.2g2g0.2g
Valittu annoskoko15g14kcal0.6g0.6g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.3g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g95kcal3.9g3.9g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534