Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Tonnikala vedessä 2.9g3.1kcal0.7g0g0g0g
Sipuli kuivattu 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g0.4g1kcal0g0.2g0g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml2.9g4.4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Herneet (Apetit)2g1kcal0.1g0.1g0g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g2g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g4.7g4.9kcal0.2g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g37kcal2.4g3.8g1g0.2g
Valittu annoskoko15g18kcal1.2g1.9g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.6g1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g121kcal7.9g12.6g3.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575