Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.7g7.8kcal0.9g0g0.5g0g
Paprika punainen 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Makaroni, tumma 1.9g7kcal0.3g1.3g0.1g0.1g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%2.3g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g45kcal2.4g3.2g2.4g0.4g
Valittu annoskoko15g23kcal1.2g1.6g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal0.6g0.8g0.6g0.1g
Arvot/100g100g152kcal8.1g10.7g8.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99341