Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g3.6g5kcal0.7g0g0.2g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g3.6g6.1kcal0.7g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)1.2g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Vesi3.6g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g0.5g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g33kcal3g1g1.8g0g
Valittu annoskoko15g17kcal1.5g0.5g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna8g8kcal0.8g0.3g0.5g0g
Arvot/100g100g110kcal9.9g3.3g5.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223235