Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 10g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)1.5g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Aurajuusto0.6g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%0.3g1kcal0.1g0g0.1g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 0.5g2kcal0.1g0g0.2g0g
Flora kevyt ruoka 7%2.4g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g34kcal1.6g3g1.8g0.2g
Valittu annoskoko15g17kcal0.8g1.5g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.4g0.8g0.5g0.1g
Arvot/100g100g112kcal5.3g9.9g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397089