Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Voi 1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.8g2.5kcal0.2g0.1g0.2g0.2g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.2g0.3kcal0g0g0g0.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g5.4g19kcal1.5g0.1g1.5g0g
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.5g9kcal0.8g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g78kcal5g0.6g6.4g0.6g
Valittu annoskoko15g39kcal2.5g0.3g3.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g19kcal1.3g0.2g1.6g0.2g
Arvot/100g100g254kcal16.3g2g20.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120723