Savulohipasta- me naiset lehdestä

Pinaattitagliatelleä keitellään 3 min. ( paketin ohjeen mukaan) ja sillä aikaa valmistuu kastike.

Purjo kuullotetaan öljyssä ja lisäten kerma.

Kiehautetaan hieman ja maustetaan pippurilla.

Rucola ja kala kerman sekaan ja lopuksi mukaan myös pasta.

Nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Hippelihei

Nandu sanoi...

Oli tosi hyvää! Mutta ensi kerralla taidan kokeilla ruohosipulia tai tilliä rucolan sijaan.

tiistai 04.05.2010 klo 19:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Pastella, fettuccine, kuitupit.4.4g12kcal0.4g2.2g0.2g0.1g
Purjosipuli 3.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Ruokakerma Valio 5%3.5g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Rucolasalaatti, 1.2dl (10g)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 2.6g4.6kcal0.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g44kcal2g4.8g1.8g0.4g
Valittu annoskoko15g22kcal1g2.4g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal0.5g1.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g144kcal6.6g15.9g6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155457