Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 10g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)3.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli, tuore0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g18kcal0.6g3.4g0g0.2g
Valittu annoskoko15g9kcal0.3g1.7g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.2g0.9g0g0.1g
Arvot/100g100g61kcal2g11.2g0g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234