Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Peruna (vanha, kuorittu)3.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Paprika, punainen2.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 3.9g8.7kcal0.7g0g0.7g0g
Heinz ketsuppi0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g29kcal1.6g2.2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko15g14kcal0.8g1.1g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.4g0.6g0.4g0.1g
Arvot/100g100g94kcal5.3g7.2g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=6926