Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 2.1g1.4kcal0.3g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.5g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2.3g1.7kcal0g0.3g0g0g
Porkkana 1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g1.4g2.3kcal0g0.1g0.2g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g12kcal0.6g1g0.4g0g
Valittu annoskoko15g6kcal0.3g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna8g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g40kcal2g3.3g1.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=344334