Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 2.7g3.4kcal0.7g0g0.1g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g2.7g1kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi8.2g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Riisi tumma 1.2g4.1kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g17kcal1.6g1.8g0.2g0.2g
Valittu annoskoko15g9kcal0.8g0.9g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g4kcal0.4g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g57kcal5.3g6g0.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147