Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g3.1g10kcal0.5g1.9g0.1g0.2g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1.6g4.4kcal0.3g0g0.3g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)3.9g1.2kcal0g0.2g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g3.1g5.3kcal0.6g0g0.3g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g45kcal2.8g4.4g1.6g0.4g
Valittu annoskoko15g23kcal1.4g2.2g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal0.7g1.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g148kcal9.2g14.4g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76957