Tomaattinen kalakeitto

Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Lisää kalaliemikuutio.

Kuori ja kuutioi perunat.

Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää keittojuurekset.

Anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, halkaistut kirsikkatomaatit, jäiset katkaravut, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Kuumenna, mutta älä kiehuta etteivät katkaravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 557 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g3.4g2kcal0.1g0.4g0g0g
Keittojuures, Pirkka1.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g2g1.9kcal0.4g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Pirkka isot katkaravut 180g1.2g0.8kcal0.2g0g0g0g
Ruohosipuli, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g12kcal1.4g1.2g0g0g
Valittu annoskoko15g6kcal0.7g0.6g0g0g
Annoskoko puolitettuna8g3kcal0.4g0.3g0g0g
Arvot/100g100g38kcal4.6g3.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323514