Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g3.9g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g3.9g5.8kcal0.8g0.1g0.3g0g
Fetajuusto (Pirkka)2g5.4kcal0.3g0g0.4g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.8g3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g35kcal2.4g1.4g2g0g
Valittu annoskoko15g17kcal1.2g0.7g1g0g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.6g0.4g0.5g0g
Arvot/100g100g114kcal7.8g4.6g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772