Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis5.2g5.8kcal1.1g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sinappinen salaatinkastike pirkka0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.4g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g19kcal2.2g0.8g0.8g0g
Valittu annoskoko15g10kcal1.1g0.4g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.6g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g64kcal7.3g2.6g2.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859