Kaalisökö

Paistetaan jauheliha (käytin peuraa kun sitä on pakkasessa) mustapippurin, sipulin ja suolan kanssa.

Paistetaan silputtu kaali, lisätään siihen vähän siirappia ja kourallinen yrttejä (kynteliä, salviaa, timjamia ym.) ja suolaa.

Keitetään riisi.

Sitten vaan sekoitetaan kaikki.

Syödään puolukan, ketsupin tai soijakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Eijairmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi tumma 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Kaali, valkokaali8g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Peurapaisti, käsittelemätön5g5kcal1.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Siirappi 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g23kcal2.6g2.2g0.4g0.4g
Valittu annoskoko15g12kcal1.3g1.1g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.7g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g77kcal8.6g7.2g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178531