Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1.6g1kcal0g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g4kcal0g0.6g0g0g
Valittu annoskoko15g2kcal0g0.3g0g0g
Annoskoko puolitettuna8g1kcal0g0.2g0g0g
Arvot/100g100g13kcal0g2g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273720