Briam ver 2

Vähähiilarisempi ja helpompi briam!
Sopii minkä vaan lihan lisukkeeksi, kasvissyöjälle myös sellaisenaan kelpo ateria.

1 kesäkurpitsa
2 punasipulia
3 tomaattia tai purkki tomaattimurskaa
pippuria
oreganoa
oliiviöljyä
vettä
(sitruunamehua)
(muita mausteita maun mukaan)

Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi, sipuli lohkoiksi ja tomaatti kuutioiksi.

Laita kaikki sekaisin uunivuokaan, kaada päälle oliiviöljyä 1 dl tai niin paljon kuin kantti kestää.

Kaada lopuksi vettä niin, että vihannekset peittyvät.

Mausta mielesi mukaan, esim.

valko- ja mustapippuria, oreganoa, minttua, sitruunaa...

Kypsytä 175-asteisessa uunissa vähintään tunti.

Lisää sitten kuutioitu feta, nosta uunin lämpö 200 asteeseen ja anna olla noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Lilli91
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 6.2g1.1kcal0g0.2g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 10-13 %, lehmänmaito, suolaliemessä 2.7g5.3kcal0.4g0.1g0.4g0g
Tomaattimurska 4.1g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.4kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g27kcal0.8g1.2g2g0.2g
Valittu annoskoko15g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.2g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g88kcal2.6g3.9g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343652