Kaalipata

Ruskista pienet kaalinpalat.

Ruskista jauheliha.

Lisää (valurauta) pataan aineet ja anna hautua uunissa 160 asteessa noin kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2607 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g5.9g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.9g4.9kcal0.6g0g0.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g14kcal1.4g0.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko15g7kcal0.7g0.2g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g4kcal0.4g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g46kcal4.6g1.3g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260732