DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkokaali keräkaali 9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Voi vähäsuolainen 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Siirappi 0.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.4g7.3kcal0.8g0g0.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.6g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g27kcal1.8g1.2g1.4g0.4g
Valittu annoskoko15g13kcal0.9g0.6g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.5g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g87kcal5.9g3.9g4.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281464