Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g3.9g10kcal0.6g0g0.8g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi1.7g7.9kcal0.2g0g0.8g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g3.9g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Salsa medium (Rainbow)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g0.6g1.9kcal0g0g0.2g0g
Kesäkurpitsa2.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g44kcal1.6g1g3.6g0.2g
Valittu annoskoko15g22kcal0.8g0.5g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal0.4g0.3g0.9g0.1g
Arvot/100g100g144kcal5.2g3.2g11.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274