Fajita-kana

Sekoita vesi ja mausteseos, lisää fajita-sekoitus.

Kanat uunivuokaan ja kastike päälle.

Nam! Ps. Kanojen alle voit laittaa esim.

vihanneksia kypsymään :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileepihvi, maustamaton10g10kcal2.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Fajita-mausteseos (Pirkka), annos 35g0.7g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g2.9g8.2kcal0.1g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g40kcal4.6g0.8g2g0g
Valittu annoskoko15g20kcal2.3g0.4g1g0g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal1.2g0.2g0.5g0g
Arvot/100g100g131kcal14.9g2.6g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=247780