Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Voi ingman0.6g4kcal0g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.6g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.9g10kcal0.3g2g0g0.1g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g5.8g19kcal0.7g3.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g68kcal2g11.8g1g1.2g
Valittu annoskoko15g34kcal1g5.9g0.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna8g17kcal0.5g3g0.3g0.3g
Arvot/100g100g221kcal6.5g38.3g3.2g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565