Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 10g6.2kcal0.3g0.5g0.3g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta3.2g11kcal0.4g2.2g0.1g0.1g
Voi 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g45kcal2g5.4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko15g23kcal1g2.7g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal0.5g1.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g148kcal6.6g17.8g5.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356