Pätkiskakku

Margariini ja pätkikset sulatetaan kattilassa.

Kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vähän jäähtynyt sulatus vaahtoon.

Kuivat aineet sekaisin ja valmista veteen kaakao.

Lisää taikinan joukkoon.

Laita taikina korppujauhotettuun n.0,9 L kokoiseen rengasvuokaan.

Paista 175 asteessa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Miara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Pätkis minibites 1 kpl (Fazer), annos 5g2.3g11kcal0.1g1.4g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 2.4g3.5kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.3g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.2g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, fazer0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g107kcal1.4g12.4g5.4g0.2g
Valittu annoskoko15g54kcal0.7g6.2g2.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g27kcal0.4g3.1g1.4g0.1g
Arvot/100g100g353kcal4.6g40.8g17.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278594