Mustikkapaistos

Sekoita 1 tl leivinjauhe 1½ dl jauhoihin ja sekoita paistospohjan ainekset (1 dl ruishiutaleita, 1 dl fariinisokeria, 1 dl voisulaa, muna) keskenään taikinaksi.

Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun ja ruishiutaleilla leivitetyn vuoan pohjalle.

Levitä päälle mustikat (3 dl). Sekoita muruseos (½dl voisulaa, 1 dl fariinisokeria, 2 dl ruishiutaleita) ja ripottele seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa alatasolla n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl1.9g7kcal0.2g1.4g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutaleet, Myllyn paras (1dl=40g)2.3g7.1kcal0.2g1.4g0g0.3g
Fariinisokeri3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Voi 2.9g21kcal0g0g2.4g0g
Muna, annos 60g1.2g1kcal0.1g0g0.1g0g
Mustikka metsä- 3.5g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g103kcal1g12.8g5g0.8g
Valittu annoskoko15g52kcal0.5g6.4g2.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna8g26kcal0.3g3.2g1.3g0.2g
Arvot/100g100g340kcal3.3g42.1g16.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300592