Persikkapiirakka

150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte3.7g1.8kcal0g0.4g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)2.8g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Leivinjauhe0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl3g11kcal0.4g2.2g0.1g0.1g
Kananmuna kuoreton1.4g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Sokeri1.8g7.5kcal0g1.8g0g0g
Oivariini vähärasvainen2.1g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g72kcal1.4g9.2g3.2g0.2g
Valittu annoskoko15g36kcal0.7g4.6g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g18kcal0.4g2.3g0.8g0.1g
Arvot/100g100g237kcal4.6g30.1g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=29983