Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g7g12kcal1.4g0g0.7g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g5.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo0.4g2.5kcal0g0g0.3g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)1.8g2.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g37kcal3.2g0.6g2.6g0.2g
Valittu annoskoko15g19kcal1.6g0.3g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.8g0.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g120kcal10.4g1.9g8.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373461