Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen6.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti2.2g6.2kcal0.1g0.1g0.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.4g7.3kcal0.8g0g0.4g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 1.8g4kcal0.3g0g0.3g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio0.3g0.8kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g40kcal2.8g0.8g2.6g0.2g
Valittu annoskoko15g20kcal1.4g0.4g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal0.7g0.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g130kcal9.1g2.6g8.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317