Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 6.3g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g1.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1.8g5.6kcal0.5g0g0.4g0g
Riisi, keitetty, suolaa 2.6g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1.8g4.4kcal0.3g0g0.4g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1.8g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g37kcal2.2g2.8g2g0.4g
Valittu annoskoko15g19kcal1.1g1.4g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.6g0.7g0.5g0.1g
Arvot/100g100g121kcal7.1g9.1g6.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059