Liha-valkkarivuoka

Ruskista lihoja 250 asteessa vartin verran ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon pilkotut makkarat ja sipulit.

Kaada tomaattimurska päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-30min.

Kippaa päälle perunat, suolaa ja valkosipulijauhetta väliin, ja kermat.

Jatka paistamista kunnes potut on kunnolla kypsiä eli noin tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss4.9g3.6kcal0.1g0.9g0g0g
Karjalanpaisti atria 700g4.6g7.3kcal0.9g0g0.4g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)2.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kevytkerma1.3g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Kasvirasvasekoite, Rainbow, 7%1.3g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Balkan (Kokki (hk)), annos 20g0.3g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g30kcal2g2.4g1.4g0g
Valittu annoskoko15g15kcal1g1.2g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna8g8kcal0.5g0.6g0.4g0g
Arvot/100g100g98kcal6.5g7.8g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165920