Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.9g6.5kcal0.7g0g0.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g4.1g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0g
Vesi1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g2g3.3kcal0g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g26kcal1.6g1.2g1.6g0g
Valittu annoskoko16g13kcal0.8g0.6g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.4g0.3g0.4g0g
Arvot/100g100g85kcal5.2g3.9g5.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266348