Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala öljyssä 2.5g4.7kcal0.7g0g0.2g0g
Paprika punainen 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 4.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti 5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g30kcal1.4g1g2g0.2g
Valittu annoskoko15g15kcal0.7g0.5g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g8kcal0.4g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g100kcal4.6g3.3g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132358