Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g7.5g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g5.6g7.3kcal1.2g0g0.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1g0.3kcal0g0g0g0g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g0.9g1.8kcal0.3g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g39kcal3.6g4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko15g20kcal1.8g2g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal0.9g1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g128kcal11.8g13.2g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416