Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 6.5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)3g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g1.2g3.3kcal0.2g0g0.3g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g3.1g3.8kcal0.6g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g20kcal1.8g1g1g0g
Valittu annoskoko15g10kcal0.9g0.5g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.5g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g64kcal5.8g3.2g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417