Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Voi 1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale 0.8g2.9kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light1.5g3.5kcal0.4g0g0.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2.4g1.4kcal0.2g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.6g1.5kcal0.1g0.1g0g0.2g
Ruokaöljy keskiarvo 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g55kcal2g4.8g2.6g1g
Valittu annoskoko16g27kcal1g2.4g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna8g14kcal0.5g1.2g0.7g0.3g
Arvot/100g100g177kcal6.5g15.5g8.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255722