Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 6.8g3kcal0g0.4g0g0.2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g4.9g19kcal0g4.8g0g0g
Suklaa tumma 2.9g15kcal0.1g1.6g0.9g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 0.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g75kcal0.2g13.6g1.8g0.8g
Valittu annoskoko15g37kcal0.1g6.8g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna8g19kcal0.1g3.4g0.5g0.2g
Arvot/100g100g244kcal0.7g44.4g5.9g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914